TW Steel horloges

TW Steel horloges

TW Steel horloges

TW Steel horloges hebben inmiddels een ware status behaald in Nederland, dit is te danken aan de enorme groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. De horloges kenmerken zich door middel van hun grootte. Ze zijn stuk voor stuk groter dan de gemiddelde horloges op de markt en hebben daarnaast een prachtige geborstelde of hoogglansen afwerking. Naast het feit dat de horloges uniek en opvallend zijn, zijn ze ook nuttig en functioneel door middel van de verschillende functies. Zo zijn er verschillende modellen afgewisseld met een quartz, automaat, duiker, of chronograaf uurwerk.

De historie

In 2005 betrad TW Steel de markt voor "oversized" horloges en ging de concurrentie strijd aan met de gevestigde orde. In de jaren die volgde is het merk TW Steel horloges enorm gegroeid en dit is ook te zien in de slogan onder hun logo: "Big in Oversized Watches". In 2010 werd hun vijfjarig jubileum gevierd in de prominente beachclub "Bloomingdale" in Bloemendaal. Daar werden exclusieve TW Steel horloges uitgereikt aan elke 500ste bezoeker. Naast een geweldig feest waren er ook prominente bezoekers aanwezig waaronder David Coulthard als ambassadeur van TW Steel.

Tijdens de grote horlogebeurs in Baselworld zorgt TW Steel voor een opvallende setting met hun niet te missen paviljoen. Daarnaast springen ze er ook nog eens uit met hun opvallende horlogemodellen en de geparkeerde Formule 1 auto van Lotus Renault, ook hier is TW Steel inmiddels sponsor van. Op de laatste beurs werd de nieuwe CEO Goliath gepresenteerd. Petrov behaalde in Australië nog een derde plaats en ook dit werd uitbundig gevierd bij de TW Steel stand.

TW Steel en Spyker Cars

Na een succesvol sponsorcontract met Tom Coronel is TW Steel in contact gekomen met Spyker Cars. Dit was namelijk het team waar Tom Coronel als GT2-coureur voor uitkwam tijdens de 24 uur van Le Mans en een cruciale rol speelde. Beide partijen zagen dat de neuzen dezelfde richting op stonden en kwamen al snel tot een samenwerking. TW Steel heeft inmiddels de volgende Spyker modellen op de markt gebracht: "Spyker Canteen" en "Spyker Tech".

Horlogeboetiek is trots om officieel dealer te zijn van dit prachtige merk. Op het moment hebben we de volgende lijnen van TW Steel horloges in ons assortiment: Canteen, Icon, Tonneau, Tech, CEO Goliath en CEO Canteen

Beleef ook de opmerkelijke kwaliteit van dit succesvolle horloge merk door jouw eigen TW Steel horloge aan te schaffen. we durven nu te beweren, dat als je eenmaal een TW Steel om je pols hebt gehad, je niet meer zonder kunt. Wordt onderdeel van dit opmerkelijke en succesvolle horlogemerk!!

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
  Bezig met laden...
Meld je aan en krijg 10% korting!
Korting geldt alleen op niet afgeprijsde artikelen