Michael Kors horloges

Michael Kors horloges
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Michael Kors MK8954
  Regular Price € 299,00 Special Price € 199,00
 2. Michael Kors MK6537
  Regular Price € 299,00 Special Price € 179,00
 3. Michael Kors MK5705
  Regular Price € 249,00 Special Price € 169,00
 4. Michael Kors MK5869
  Regular Price € 549,00 Special Price € 199,00
 5. Michael Kors MK5976
  Regular Price € 249,00 Special Price € 179,00
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Michael Kors horloges

Michael Kors houdt van vrouwen en vrouwen houden van Michael Kors: deze Amerikaanse designer , verdiept zich in de behoeftes van vrouwen en verwerkt deze in zijn ontwerpen. Hij heeft inmiddels zijn 40-jarig jubileum gehad en behoort tot de modetop van Amerika. Van kleding, handtassen tot horloges: Michael Kors biedt het allemaal. Hij ontwerpt voornamelijk voor vrouwen, zowel in kleding als in horloges. Echter, wordt hij ook zeer erkend in de modewereld voor mannen.

Michael Kors horloges stralen elegantie en luxe uit. Dit komt doordat hij in zijn ontwerpen veel gebruik maakt van de klassieke en tijdloze kleuren goud en zilver, en in sommige modellen zijn zelfs zirkonia steentjes verwerkt. De Michael Kors horloges hebben ronde, verfijnde vormen en een heldere, sieraad achtige look, wat de horloges nog vrouwelijker maakt. Veel van de horloges zijn uitgerust met een uitgebreid chronograaf. Tussen de Michael Kors horloges zitten ook wat speelsere horloges die matchen bij de mode van deze tijd: zo heeft hij bijvoorbeeld diverse modellen met luipaardprent en modellen waarin de populaire rosé kleur is verwerkt. Kortom, met een Michael Kors horloge voel je je op en top vrouw!

De herenhorloges van Michael Kors zijn elegant en stoer tegelijk: het zijn vooral subtiele modellen waarin veel gebruik is gemaakt van donkere kleuren, zoals zwart en blauw. Ook voor de herenhorloges geldt, dat de meeste modellen zijn uitgerust met een analoge display met chronograaf. Wel is er voor de man een wat minder ruime keuze vanwege de vrouwelijke voorkeur van Michael Kors zelf. Dit neemt niet weg dat er enkele prachtmodellen tussen de Michael Kors horloges zitten.

Een horloge met klasse

Kies je voor een Michael Kors horloges dan weet je in ieder geval dat je voor klasse en stijl kiest. In de vele modellen die op markt gebracht zijn is een mix van verschillende stijlen terug te vinden. Denk hierbij aan de de mix van klassiek en luxe, trendy en stijlvol. Van een Michael Kors horloge straalt altijd wel een stukje klasse en dit wordt nog eens benadrukt door het gebruik van verschillende soorten stenen in de bezel van de horloges.