Guess

Guess

Goedkope Guess horloges | Guess Sale

Op deze pagina vindt je alle aanbiedingen die we op het moment hebben in onze Guess assortiment. De kortingen lopen soms wel op tot 40% en het zijn soms gewoon de modellen die nog geen drie maanden geleden zijn uitgekomen. Een ideaal moment om een goedkoop Guess Horloge aan te schaffen dus. We moeten nou eenmaal ruimte maken voor de nieuwe collecties en dit gaat razendsnel. Profiteer daarom nu van de Guess horloge aanbiedingen op deze pagina en koop jouw goedkope Guess horloge via Horlogeboetiek.

Mocht je al een tijdje een mooi Guess horloge op het oog hebben, dan is het altijd raadzaam om ook de Sale pagina zo nu en dan te bekijken en te zien of er nog goedkope Guess horloges in de aanbieding zijn.

Wat zijn de voorwaarden?

Je zult wel denken dat er aangepaste voorwaarden zijn voor deze goedkope Guess horloges? Dit is juist niet het geval. Alle modellen die in de sale gekocht worden, hebben dezelfde twee jaar garantie op het uurwerk als alle andere modellen. Daarnaast versturen we de Sale modellen ook gewoon zonder verzendkosten naar jou op. Wat we helaas niet kunnen doen, is je horloge uit de Sale retour nemen. Bedenk je daarom niet te lang als je een mooi Guess horloge in de aanbieding ziet, want OP = OP.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
  Bezig met laden...
Meld je aan en krijg 10% korting!
Korting geldt alleen op niet afgeprijsde artikelen