Marc Coblen

Marc Coblen

Marc Coblen horloges

Met het aanbreken van een nieuw jaar zijn er altijd weer primeurs! Nieuwe collectie, bedrijven die voor het eerst deelnemen aan de Jewels & Watches Voorjaarsbeurs én de introducties van nieuwe merken. Waar we soms nog verrast worden door bedrijven, is het altijd leuk om op voorhand een 'Sneak preview' te kunnen krijgen van noviteiten. Celebrations Benelux gunt ons dit plezier en zodoende mogen wij u als eerste het nieuwe merk van de groothandel alsmede kleine zitje van TW Steel voorstellen: Marc Coblen.

Het kleine zusje

Marc Coblen komt uit de hoge hoed van de TW Steel groep. Ze zijn zelf natuurlijk al jaren ongekend succesvol op de markt en lanceert met Marc Coblen haar eerste dochtermerk en dus het tweede horlogemerk. Marc Coblen zal in potentie zeker niet onderdoen voor die van haar grote broer als we afgaan op de eerste glimpen die naar buiten komen. Met een onderscheidend horlogeconcept waar alles draait om fashion, verandering en gemak. Persoonlijke luxe voor zowel mannen als vrouwen is de leidraad binnen het concept van Marc Coblen horloges. Toegankelijk, benaderbaar, betrouwbaar en betaalbaar, maar bovenal verwisselbaar en uniek.

Terugkerend verkeer

Het gaat hier niet zomaar om een primeur, maar om een wereldprimeur! Nederland heeft als eerste land ter wereld de eer om kennis te maken met het gloednieuwe horlogeconcept Marc Coblen. Als we de verhalen moeten geloven dan zal dit concept 'binnen mum van tijd de frequentie van traffic naar de winkel en webshop aanzienlijk doen verhogen en zal de klant ook regelmatig terugkeren'. Dat belooft in ieder geval veel goeds!

Marc Coblen verborgen

Marc Coblen waagt zich nog niet op de voorgrond. Angstvallig worden de horloges verborgen gehouden, maar afgaande op de eerste succesverhalen is Marc Coblen een succes in wording. Met een grote broer als TW Steel zit het in de basis natuurlijk wel goed. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om het merk in levenden lijve te zien...

Horlogeboetiek en Marc Coblen

Horlogeboetiek zal vanaf de lancering dit nieuwe horlogemerk in de armen sluiten en wachten dan ook in spanning op het moment dat de eerste modellen onze winkel binnenkomen. Lees en bekijk in ieder geval op deze pagina alle nieuwe vordering met betrekking tot Marc Coblen en wie weet draag jij er zelf al heel snel één om je pols. See yo soon!

Tags bij dit bericht: marccoblen, mark coblen, markcoblen

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
  Bezig met laden...
Meld je aan en krijg 10% korting!
Korting geldt alleen op niet afgeprijsde artikelen