Daniel Wellington

Daniel Wellington

Daniel Wellington

De horloges van Daniel Wellington kunnen door hun stijlvolle en elegante uitstraling zowel door mannen als door vrouwen worden gedragen. Voor de mannen zijn er horloges met een diameter van 40mm. Voor de vrouwen is er de keuze tussen de classic 36mm en classy 26mm. De horloges kunnen verfraaid worden door klassieke lederen bandjes of de kleurrijke Nato- bandjes. De bedoeling van Daniel Wellington is om elke outfit compleet te maken met een mooi en betaalbaar horloge. Van elke serie is er een zilver of een rosé gouden horloge beschikbaar. De platte witte wijzerplaat maakt dat het een klassiek horloge is zonder extra functies. Daniel Wellington streeft ernaar om elke outfit passend te maken met één van de vele design horloges van Daniel Wellington.

De Historie

Het merk Daniel Wellington is ontworpen door Filip Tysander, die deze Brit (Daniel Wellington) ontmoete tijdens een wereldreis. De Brit had het vermogen om een ware Gentleman te zijn, maar tegelijkertijd was hij erg bescheiden en relaxed. Filip raakte zo onder de indruk van de Brit, die zijn horloges graag droeg met versleten Nato-bandjes, dat hij geïnspireerd raakte om hier een modieus idee uit te halen. Het begon met een stijlvol horloge vernoemd naar zijn goede vriend Daniel Wellington.

Het Design

Omdat de Brit hield van kleurrijke oude Nato-bandjes, leek Filip dit een goed idee om de Nato-bandjes op te nemen in de horlogelijn. Dit gecombineerd met de platte en klassieke wijzerplaat maakt dit een horloge dat overal op gedragen kan worden. Het minimalistische horloge zonder teveel functies zorgt voor een traditionele en tijdloze look voor zowel man als vrouw.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
  Bezig met laden...
Meld je aan en krijg 10% korting!
Korting geldt alleen op niet afgeprijsde artikelen