Betaalmogelijkheden Horlogeboetiek.nl

 

Op welke manieren kan ik mijn order betalen?

Horlogeboetiek heeft zorgvuldig nagedacht over de manier waarop u uw order kunt betalen. Hierbij hebben we gekeken naar eenvoud, veiligheid en snelheid. We hebben daarom gekozen om samen met Multisafepay, de grootste betaalmaatschappij op het internet, een uitermate veilig platform neer te zetten waarmee we tijdens iedere transactie volledige beveiliging kunnen bieden. U heeft zich geen zorgen meer te maken aangezien alle gegevens versleuteld worden verstuurd via een beveiligde SSL verbinding. Hieronder vindt u het overzicht van de mogelijke betaalmethoden bij Horlogeboetiek:

Betalen via iDEAL

Een IDEAL betaling is veilig, vertrouwd en zeer snel. U kunt via uw eigen bank en uw eigen vertrouwde omgeving een online betaling verrichten. Indien u kiest om uw order te betalen via IDEAL staan alle gegevens al helemaal klaar en heeft u alleen nog de betaling te accepteren zoals u al vaker heeft gedaan tijdens het online bankieren. Niet voor niets is IDEAL de populairste betaalmethode op het internet!

Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode

Betalen met creditcard

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa of Mastercard. Na het kiezen van deze betaalmethode zul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in moeten vullen. Deze code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers. Hou je creditcard dus bij de hand.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode

Betalen via Paypall

Een betaling via Paypal is erg eenvoudig indien je al een Paypal account hebt. Je maakt gebruik van de gegevens welke je al eerder hebt opgegeven bij Paypal en het bedrag wordt automatisch van de door jou gekoppelde rekening of credit card betaald.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode

Betalen via PostNL rembours

Bij deze variant betaal je contant en gepast bij de postbode. Mocht je net niet thuis zijn of geen gepast geld bij de hand hebben, dan kun je nog drie weken met PIN betalen op het postkantoor. Voor betalen bij de postbode (rembours) brengt Horlogeboetiek €10,00 in rekening. Dit vanwege de kosten die de vervoerder (PostNL) rekent voor deze betaalwijze.

Mocht het pakket niet aangenomen worden en niet afgehaald zijn bij het postkantoor binnen drie weken dan zijn we helaas genoodzaakt om €35 in rekening te brengen aangezien Horlogeboetiek hiervoor ook een dubbele rekening krijgt van de vervoerder.

Betalen via Bancontact / Mister Cash

Voor onze Belgische klanten hebben wij de mogelijkheid om met Bancontact / Mister Cash te betalen. Je kunt middels het banknummer en beveiligingscode of paslezer een betaling verrichten vergelijkbaar met de Nederlandse variant IDEAL.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode

Betalen via bankoverschrijving

Mocht jij graag de betaling vooraf willen voldoen middels een bankoverschrijving, dan is dit ook mogelijk. Op het moment dat wij het aankoopbedrag hebben ontvangen, zullen wij de order naar jou versturen. De gegevens voor de bankoverschrijving vindt je in de bevestigingsmail van jouw order. Vermeld altijd het ordernummer tijdens de betaling.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode

Wat kan ik met een kortingsbon van Horlogeboetiek?

Gefeliciteerd: je bent de gelukkige eigenaar van een Horlogeboetiek kortingsbon! De code op de kortingsbon kun je na het invullen van je adresgegevens invoeren onder 'kortingscode'. De korting verrekenen we bij het afrekenen met het totaalbedrag.

  Bezig met laden...
Meld je aan en krijg 10% korting!
Korting geldt alleen op niet afgeprijsde artikelen