Betaalmogelijkheden Horlogeboetiek.nl

 

Op welke manieren kan ik mijn order betalen?

Horlogeboetiek heeft zorgvuldig nagedacht over de manier waarop u uw order kunt betalen. Hierbij hebben we gekeken naar eenvoud, veiligheid en snelheid. We hebben daarom gekozen om samen met Multisafepay, de grootste betaalmaatschappij op het internet, een uitermate veilig platform neer te zetten waarmee we tijdens iedere transactie volledige beveiliging kunnen bieden. U heeft zich geen zorgen meer te maken aangezien alle gegevens versleuteld worden verstuurd via een beveiligde SSL verbinding. Hieronder vindt u het overzicht van de mogelijke betaalmethoden bij Horlogeboetiek:

Betalen via iDEAL

Een IDEAL betaling is veilig, vertrouwd en zeer snel. U kunt via uw eigen bank en uw eigen vertrouwde omgeving een online betaling verrichten. Indien u kiest om uw order te betalen via IDEAL staan alle gegevens al helemaal klaar en heeft u alleen nog de betaling te accepteren zoals u al vaker heeft gedaan tijdens het online bankieren. Niet voor niets is IDEAL de populairste betaalmethode op het internet!

Betalen bij afhalen in de winkel in Rotterdam (alleen mogelijk na bestellen via de website)

U kunt uw horloge ook betalen in de winkel, nadat u het horloge heeft bekeken en mooi vindt.  In de winkel kunt u middels een mail naar uw mobiel of doormiddel van een QR code te scannen op onze monitor, met ideal, creditcard of paypal uw betaling verrichten in uw eigen vertrouwde mobiele omgeving. U kunt eventueel ook contant afrekenen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode

Betalen met creditcard

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa, Mastercard, American Express of Maestro. Na het kiezen van deze betaalmethode zul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in moeten vullen. Deze code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers. Hou je creditcard dus bij de hand.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode

Betalen via Paypal

Een betaling via Paypal is erg eenvoudig indien je al een Paypal account hebt. Je maakt gebruik van de gegevens welke je al eerder hebt opgegeven bij Paypal en het bedrag wordt automatisch van de door jou gekoppelde rekening of credit card betaald.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode

Betalen via Bancontact / Mister Cash

Voor onze Belgische klanten hebben wij de mogelijkheid om met Bancontact / Mister Cash te betalen. Je kunt middels het banknummer en beveiligingscode of paslezer een betaling verrichten vergelijkbaar met de Nederlandse variant IDEAL.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze betaalmethode